BALIKESİR / GÖMEÇ - Gömeç İmam Hatip Ortaokulu

May

"Kitabımı Okuyorum Yazarımı Tanıyorum" etkinliğimiz kapsamında "Boyut Hırsızı" kitabının yazarı Tuncay OKAY Bey ile öğrencilerimiz tanıştılar. Etkinlik kapsamında söylesşi yapıldı ve takibinde yazarımız kitaplarımızı imzaladı. Etkinliğe katılan öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Nis

Okulumuz Sosyal Dayanışma Kulubü başkanı Hülya BULUT'un okul içi yürüttüğü "İyilikle Yarışan Sınıflar" projesi ile öğrencilerimiz 5 yetim kardeş edindi. Bir sene sürecek olan yardımlar hala devam etmektedir.

Nis

Okulumuz öğretmenleri Hülya BULUT ve Tuğçe GEREN Ramazan ayının manevi havasını öğrencilerimize hatırlatmak ve aşılamak için Ayet- Hadis- Sünnet ışığında bir pano hazırladılar. Panomuz öğrencilerimiz için bilmece türünde değişik etkinlikler de barındırmaktadır.

Nis

Değerler Eğitimi kapsamında her ay panolarımızı bir değerimiz ile süslüyoruz. Bu ayın değeri Doğruluk ve Dürüstülük öğretmenimiz Hülya BULUT ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz öğrencileri Öğretmenlerimiz Nurcan SARI ve Ayşe ÖZCAN takibinde "Kitabımı Okuyorum Yazarımı Tanıyorum" etkinliğine özel nisan ayında Tuncay OKAY yazarımızın Boyut Hırsızı 2 kitabını okuyacaklar. Kitaplarına kavuşan öğrencilerimiz kitapları bitince yazarımız ile okulumuzda söyleşiye katılacaklar.

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmeni Derya DEMİREZEN ve Yabancı dil ağırlıklı 5/A sınıfı öğrencileri Ramazan etkinliği düzenlediler

Nis

Okulumuz ingilizce öğretmeni Tuğçe GEREN ve öğrencileri ile yürüttükleri eTwinning projesi "Different Cultures Same Tales " kapsamında anadolu kültürüne ait masallarımızın farklı kültürlerdeki karşılığımı buluyorlar.Projede Nardaniye Hanım, Pamuk Prenses, Nohut Oğlan gibi birçok masallarla ilgili çalışmalar ve drama etkinlikleri yapılmaktadır. Projeye dahil olan ülkeler: Sırbistan ve Türkiye

Mrt

İlçemizde yapılan akıl ve zeka oyunları turnuvasında öğrencilerimizden

• Halil Kağan AKKOÇ pentago oyununda ilçe 1.si
  • Selman MUSLU reversi oyununda ilçe 2.si
  • Zehranur OKÇU mangala oyununda ilçe 2.si

oldular öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Şubat ayı BİGEP kapsamında yapılan deneme sınavında

8.sınıf öğrencilerimizden

•  Zeynep YILDIRIM
  • Belinay OLCAY
  • Esmanur TOZLU
  • Ramazan HACIOĞLU
  • Ayşenaz AYVALIK
  • Aleyna ATİK

7.Sınıf öğrencilerimizden

• Batuhan ÇOLAK
  • Halil Kağan AKKOÇ
  • Selman USLU
  • Esma CILIZ
  • Alperen AYTEKİN

ilçe genelinde en çok başarı gösteren öğrenciler arasında il 10'a girdiler ve İlçe Kaymakamımız tarafından ödüllendirildiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERsoy'u anma programımız okulumuz tarafından hazırlandı. Programımıza İlçe Kaymakamımız , Belediye Başkanımız , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz , Siyasi Parti Başkanımız ,Jandarma Komutanımız Şube Müdürlerimiz, öğrencilerimiz ve verlilerimiz katıldılar. Programda emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla Çanakkale gezimizi yaptık

Mrt

5.ve 6.sınıf öğrencilerimiz Türkçe öğretmeni Ayşe ÖZCAN ile birlikte Kütüphane Haftası ile ilgili olarak  ilçe kütüphanesini ziyaret edip orada kitap okuma etkinliği yaptılar