BALIKESİR / GÖMEÇ - Gömeç İmam Hatip Ortaokulu

May

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak özellikle LGS'ye girecek olan öğrencilerimizin karşılaştığı problemleri belirleyip onlara nitelikli lise gezileri , sınıf öğretmenleri ile rehberlik saatleri , veli bilgilendirme toplantıları , nitelikli lise kazanmış mezun öğrencilerimiz ve farklı meslek grubundan kişilerle kariyer günleri şeklinde etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimizin sorunlarına çözümler bulmaya çalıştık.

May

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimiz futbol ,masa tenisi ve kaleli yakan top turnuvalarına katılıp başarı gösterdiler.

May

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak ilçemizde bulunan ilkokul 4.sınıf öğrenci velilerimize okul tanıtımımızı yaptık.

May

"Tartışarak Anlıyoruz" münazara etkinliği kapsamında her bir değerimiz ile her hafta bir münazara etkinliği yapmaya devam ediyoruz.

May

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak Kadir Gecesinde öğretmenlerimiz öğrencileri ile iftar etkinliği düzenlediler.

May

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri olarak biraraya geldik ve Türkçe öğretim programımız hakkında inceleme yaptık yine Yabanci dil öğretmenlerimiz ile Türkçe öğretmenlerimiz programları daha etkili hale getirebilmek adına istişare ettiler çok güzel bir etkinlik oldu.

May

Okul bahçemizde müsait yerlere banklar koyarak öğrencilerimizin kendi aralarında ve öğretmenleri ile oturup sohbet edebilecekleri alanlar oluşturduk.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Tuğçe GEREN ’in yürüttüğü 2. eTwinning projesi kapsamında  “Fun with Words” projesi ile öğrencilerimizi eğlenceli İngilizce kelime öğrenme yöntemleri ile motive etmeyi, aynı zamanda farklı okullardan gelen öğrencilerle tanıştırarak ve sosyalleşmelerini sağlayarak dili kullanmalarını sağlamayı amaçladık.

Öğrencilerimizin kelime öğrenimini desteklemek için geliştirdiğimiz projemizde ingilizce kelime öğrenmenin önemini vurgulayacağız. Öğrencilerimiz için en kalıcı ve eğlenceli yöntemleri seçerek kelime öğrenmeyi onlar için kolay ve eğlenceli hale getireceğiz. Kelimeleri öğrenme ve öğrendiklerini kullanma konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz.

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Tuğçe GEREN ’in yürüttüğü eTwinning projesi kapsamında doğa ,çevre, hayvanlar ve ekosistem farkındalığı üzerine etkinlikler gerçekleştiren öğrencilerimiz projemiz boyunca aktif çalışmalar sergilediler. Romanya ortağımızla ile yapılan  işbirlikçi etkinlikler yabancı dil becerilerinin gelişmesini sağladı.

Bazı hayvanlar günlerce yorulmadan çalışabilir, önemli ağırlıklar kaldırabilir, kilometrelerce yürüyebilir ve hatta kendi evlerini inşa edebilir. Amacımız, bu hayvanların ilham verici yaşam hikayelerini öğrencilerimize aktarmak ve onlara kendi yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla nasıl başa çıkacaklarını öğretmektir.

Projemiz kapsamında öğrencilerimizle hayvanlarla ilgili belgeseller izledik ve izlediklerinden yola çıkarak hayvanlar hakkında hikayeler yazdılar. Proje öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde hayvan barınaklarını ziyaret edecekler. Kuş yuvaları yapıp okul bahçelerimizdeki ağaçlara asacağız. Web 2 araçları (Jump board, canvas, amaze) yardımıyla proje çalışmalarımızı sayfalar bölümüne yükleyeceğiz. Projemizin ortak ve ortak çalışması olan hikaye Yazma faaliyetimizi gerçekleştireceğiz. Proje öğrencilerimiz “Bremen Kent Müzisyenleri" adlı oyunu canlandırıp drama çalışması yapacaklar.

Çalışmalarımız proje başlangıç ve bitiş anketleri ile değerlendirilecektir. Proje çıktılarımız Twinspace'de paylaşılacaktır.

Nis

BİGEP KAPSAMINDA YAPILAN DENEME SONUÇLARI ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLDİ VE SONUÇLARI ÖĞRENCİ VELİLERİ İLE BİREYSEL SUNUM OLARAK PAYLAŞILDI.

Nis

EĞİTİM SÜRECİNDE HER DAİM BİRLİK OLAN ÖĞRETMENLERİMİZ ÖĞRETNCİLERİ MOTİVE ETMENİN YOLLARI VE BAŞARIYI ARTTIRMANIN YOLLARI KONUSUNDA MÜZAKERE EDEREK ETKİNLİK DÜZENLEMEYE BAŞLADILAR.

Nis

OKUL KÜTÜPHANEMİZ  DERS SAATİ BİTİMİNDEN 17.30'A KADAR ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINA AÇIK TUTULMAKTADIR.

Nis

KUR'AN-I KERİM OKUMAYA GEÇEN VE KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZ BELGELERİNİ ALDILAR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

GÖMEÇ İLÇEMİZDE YAPILAN AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA ÖĞRENCİMİZ HALİL KAĞAN AKKOÇ , ESMA CILIZ VE HASAN DOMBAYCI KENDİ KATEGORİLERİNDE 1., EMİNE SENA AKKOÇ VE TAHA YILMAZ 2.OLDULAR .ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Mrt

GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KONULU SEMİNER YAPILDI