BALIKESİR / GÖMEÇ - Gömeç İmam Hatip Ortaokulu

MİNİK ELLER BÜYÜK HAYALLER

23 NİSAN PROGRAMIMIZ

Ock

AY YILDIZIMIZ ÇOK YAKINDA UZAYDA VİDEOSU ÖĞRENCİLERİMİZE İZLETİLDİ.

DÖNEM SONU FAALİYETLERİ YETENEK PAYLAŞIM SAATİ BİLEKLİK YAPMA ETKİNLİĞİMİZ

DÖNEM SONU FAALİYETLERİ SOSYAL SORUMLULUK VE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİMİZ

DÖNEM SONU FAALİYETLERİ SPOR SAATİ MASA TENİSİ TURNUVASI ETKİNLİĞİMİZ

DÖNEM SONU FAALİYETLERİ KERMES ETKİNLİĞİMİZ

DÖNEM SONU FAALİYETLERİ HİTABET OYUNLARI - MÜNAZARA ETKİNLİĞİMİZ

DÖNEM SONU FAALİYETLERİ BİLGİ YARIŞMASI VE KELİME OYUNU ETKİNLİKLERİMİZ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAFTAMIZ

Ock

Okul Müdürümüz Mehmet AKKOÇ ile öğrencilerimiz Berna  AKAR, Ali AVCI, Nazlı KAYA, Halil İbrahim GÜNER, Yaşar OKAY ve Ezgi DEMİR  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında  Gazimiz Mehmet ASLAN’ı ziyaret ettiler.

Tem

ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI GÜNCEL BİLİMSEL GELİŞMLER PANOMUZ

Tem

ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİ İLE GÖMEÇ MERKEZ CAMİSİNDE SABAH NAMAZINI KILDIKTAN SONRA ÇORBA İÇMEYE GİTTİLER

May

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak özellikle LGS'ye girecek olan öğrencilerimizin karşılaştığı problemleri belirleyip onlara nitelikli lise gezileri , sınıf öğretmenleri ile rehberlik saatleri , veli bilgilendirme toplantıları , nitelikli lise kazanmış mezun öğrencilerimiz ve farklı meslek grubundan kişilerle kariyer günleri şeklinde etkinlikler düzenleyerek öğrencilerimizin sorunlarına çözümler bulmaya çalıştık.

May

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak öğrencilerimiz futbol ,masa tenisi ve kaleli yakan top turnuvalarına katılıp başarı gösterdiler.

May

Gömeç İmam Hatip Ortaokulu olarak ilçemizde bulunan ilkokul 4.sınıf öğrenci velilerimize okul tanıtımımızı yaptık.